Reviews
 
We waarderen het zeer als je hier je ervaringen met onze rijschool wil delen.
Dit helpt anderen bij het maken van hun keuze!

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Afgelopen donderdag geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Dit was mij niet gelukt zonder de leuke, leerzame, duidelijke en gezellige lessen van Tinus. Tinus helpt je graag door dingen voor te doen, maar ook door duidelijke instructies te geven. Tinus blijft altijd rustig en legt je het graag meerdere keren uit. Wat ik altijd fijn vond bij Tinus is dat hij eerst vraagt aan jou wat je denkt fout gedaan te hebben of juist goed en daarna licht hij dit toe. Bij Tinus kun je zijn passie voor motorrijden heel goed merken. Hij helpt je graag met alles zelfs als je geslaagd bent wil hij je nog graag helpen om een goede motor te vinden. Kortom echt een aanrader om bij Tinus te gaan lessen!
Bedankt Tinus!!

Ellen Coppelmans - 17-01-2022 - 12:16

Voor de eerste keer geslaagd voor mijn autorijbewijs. Fijne lessen gehad van Tinus. Tinus geef een eerlijke en duidelijke uitleg.Ik raad hem iedereen aan. Tinus bedankt !

Luuk van der Velden - 12-01-2022 - 10:54

 

3 januari heb ik dankzij de lessen van Tinus mijn motorexamen probleemloos doorlopen. Het is duidelijk dat Tinus ontzettend veel ervaring heeft op de motor. Hierdoor bereidt hij je niet alleen voor op je examen, maar hij leert je écht motorrijden. Tinus is hierbij altijd rustig en eerlijk. Daarnaast waren de praktische voorbeelden die hij liet zien voor mij erg waardevol. Humor, kennis, passie en verhalen in overvloed. Kortom, een echte aanrader! Tinus, bedankt!

Ries Postma - 04-01-2022 - 19:36

 

Afgelopen maandag geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Dit was niet gelukt zonder de fijne lessen van Tinus! Hij geeft goed en duidelijk uitleg en heeft altijd tips waardoor je beter wordt. Blijft altijd rustig en positief en het is ook zeker gezellig tijdens en na de lessen! Echt een aanrader om hier te gaan lessen! Tinus, bedankt!

Christian Paridaans - 15-12-2021 - 07:41

Laatst geslaagd voor mijn motorrijbewijs en dat komt door de goede en leuke lessen van Tinus. Bedankt Tinus!

Nido Reniers - 10-12-2021 - 12:19


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »