Reviews
 
We waarderen het zeer als je hier je ervaringen met onze rijschool wil delen.
Dit helpt anderen bij het maken van hun keuze!

Bericht schrijven >

Via via terecht gekomen bij Rijschool Stroosma en super tevreden. Tinus had altijd veel geduld, maar zorgde ook dat je op een nuchtere, fijne manier de juiste informatie over de auto en het verkeer leerde! Erg positief. Dankjewel Tinus!

Sanne Janssen
Vanwege goede ervaringen/verhalen van anderen Tinus gebeld om mijn motorrijbewijs te halen. Het mooie van Tinus is dat je het 'vak' leert van iemand die 100% passie heeft voor motorrijden en door zijn jarenlange ervaring heel goed weet waar ie het over heeft. Alles de 1e keer gehaald; Tinus, harteljk dank hiervoor!!!

Laurens
Zeer goede rijschool met leuke instructeur. De lessen waren altijd erg gezellig met Tinus en als belangrijkste duidelijk en informatief. Door die goede lessen ben ik dan ook in één keer geslaagd voor het examen

Cas Vermeulen
Heel fijn en goed begeleid in het behalen van mijn bromfietsrijbewijs.
Tinus kon alles heel goed uitleggen.
Ik kom zeker terug als ik ook op mag gaan voor mijn auto-rijlessen.
Groetjes Daan

Daan van Nunen
Altijd heel fijn gelest op de motor. Tinus is een hele fijne instructeur. Tinus gaf altijd positieve kritiek. Over 2 jaar kom zeker terug Naar Tinus Stroosma voor mijn motor A getrapt.

Jesse Van Eeten
Tinus heeft veel kennis en kunde, hij ziet wat wel en niet goed gaat en geeft dat ook goed en duidelijk aan. Altijd fijne en positieve lessen gehad, waarin ik gemotiveerd werd om motor te rijden. Dank voor de leuke lessen en vele routes in de omgeving Tinus!

Tim Versteegen
  Heel blij met het halen van mijn motorrijbewijs!
Tinus ziet tijdens tijdens de lessen heel goed wat er goed gaat, maar ook zeker wat er beter kan. Hij pakt het op een rustige positieve manier aan waardoor je gemotiveerd bent om van je 'fouten te leren.
Heel erg bij dat Tinum mij heeft opgeleid!

Bart Artz
Voor de eerste keer geslaagd voor mijn autorijbewijs. Fijne lessen gehad. Geeft een eerlijke en duidelijke uitleg. Veel lol gehad tijdens het rijlessen. Ik heb het als heel prettig ervaren 😁


Renee Romeijn
  Een hele fijne rijschool met de nadruk op een hele fijne, geduldige, professionele rijinstructeur. Tinus heeft mij veel vertrouwen gegeven in mijn eigen kunnen en doen op de motor. Met ooit een engelen geduld vanuit hem. Heel erg bedankt. Had me geen betere rijinstructeur kunnen wensen.Tinus heel erg bedankt voor alle fijne lessen.

Kelly Cardoso Pinheiro Willems
Ik had me geen fijnere rij instructeur kunnen voorstellen. Tinus neemt de tijd voor je en legt alles heel rustig en duidelijk uit. Ook was het altijd gezellig in de auto. Afgelopen week in één keer geslaagd.

Marlon


Bericht schrijven >