Reviews
 
We waarderen het zeer als je hier je ervaringen met onze rijschool wil delen.
Dit helpt anderen bij het maken van hun keuze!

Bericht schrijven >

Ontzettend blij met de motor rijlessen van Tinus. Tinus is zelf een liefhebber en dat merk je ! Enthousiast, geduldig en duidelijk! In korte tijd veel geleerd en veel fijne tips gekregen. Thanks Tinus !

MJ
Vandaag mijn rijbewijs gehaald. Tinus is een fijne instructeur die met humor en geduld ervoor zorgt dat je ontspannen aan de les begint. Geeft duidelijke uitleg. Ben er erg tevreden over. Dikke aanrader!!

Amber oomen
Tinus wat ben jij een topper! Professioneel, geduldig, betrokken, kritisch maar bovenal een man met mensenkennis. Na onze introductieles wist je direct hoe met mij om te gaan, uit te dagen maar zeker gerust te stellen door rustig meerdere keren de oefeningen of de gang van zaken tijdens examens uit te leggen. Jouw vertrouwen in mij sprak je meermaals uit waardoor ik deed wat ik moest doen. Op een veilige manier maar met veel plezier motor rijden. Veelste kort bij jou gelest, maar meer lessen had ik niet nodig. En voor gezelligheid hoop ik eens met jullie mee te mogen touren. Tinus & Anja bedankt voor alles!

Yentl
na wikken en wegen toch aan mijn motor rijbewijs begonnen .
Toen kwam ik terecht bij Tinus.de reviews wat ik las waren goed .
dus ik Tinus gebeld of ik bij hem kon lessen ,en dat kon natuurlijk wel .
Nou over het lessen , het is een hele fijne rijschool. Tinus legt het duidelijk en rustig uit hoe het moet met zijn rij ervaring als rijschool houder . we hebben fijn gelest en een ervaring rijker geworden .Tinus nogmaals bedankt voor mijn motor rijbewijs en ik zie je vast nog wel eens op de BSA . Het is zeker een aanrader .Tinus dank je wel .

rob
Via via terecht gekomen bij Rijschool Stroosma en super tevreden. Tinus had altijd veel geduld, maar zorgde ook dat je op een nuchtere, fijne manier de juiste informatie over de auto en het verkeer leerde! Erg positief. Dankjewel Tinus!

Sanne Janssen
Vanwege goede ervaringen/verhalen van anderen Tinus gebeld om mijn motorrijbewijs te halen. Het mooie van Tinus is dat je het 'vak' leert van iemand die 100% passie heeft voor motorrijden en door zijn jarenlange ervaring heel goed weet waar ie het over heeft. Alles de 1e keer gehaald; Tinus, harteljk dank hiervoor!!!

Laurens
Zeer goede rijschool met leuke instructeur. De lessen waren altijd erg gezellig met Tinus en als belangrijkste duidelijk en informatief. Door die goede lessen ben ik dan ook in één keer geslaagd voor het examen

Cas Vermeulen
Heel fijn en goed begeleid in het behalen van mijn bromfietsrijbewijs.
Tinus kon alles heel goed uitleggen.
Ik kom zeker terug als ik ook op mag gaan voor mijn auto-rijlessen.
Groetjes Daan

Daan van Nunen
Altijd heel fijn gelest op de motor. Tinus is een hele fijne instructeur. Tinus gaf altijd positieve kritiek. Over 2 jaar kom zeker terug Naar Tinus Stroosma voor mijn motor A getrapt.

Jesse Van Eeten
Tinus heeft veel kennis en kunde, hij ziet wat wel en niet goed gaat en geeft dat ook goed en duidelijk aan. Altijd fijne en positieve lessen gehad, waarin ik gemotiveerd werd om motor te rijden. Dank voor de leuke lessen en vele routes in de omgeving Tinus!

Tim Versteegen


Bericht schrijven >