Tinus Stroosma

 
Bij Rijschool Stroosma is het belangrijkste dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt om je rijbewijs te halen.
Dit willen wij doen door met jouw aan de slag te gaan zodat wij elkaar leren kennen en wij het meeste kunnen halen uit iedere rijles.
Iedereen rijdt op een eigen manier en heeft persoonlijke begeleiding nodig.
Dit staat centraal bij Rijschool Stroosma.

Eigenaar en instructeur van rijschool Stroosma

Ik kwam in de gelegenheid  om van hobby mijn beroep te maken.
Eerst in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, en toen de overstap gemaakt naar het les geven. Dit was zomaar een keuze, ik ben betrokken geraakt bij rijvaardigheid trainingen voor de motor, eerst als hulpje, daarna om mee les te geven.
Toen kwam de tijd om mijn instructie bewijs te halen, (eerst auto ,dat is de basis instructie bewijs ) en direct daarna het motorinstructie bewijs.
Maar daar bleef het niet bij, ik ben nogal handig, en werd gevragen om een slipmotorfiets te bouwen, voor KTM, en Yamaha (was in de begin jaren van het ABS remsysteem op motoren), deze zou ingezet worden om demo's te geven met ABS.
Ook met de Yamaha bij div motordealers demo's gegeven met en zonder abs remmen ,en wat het verschil is. 
Nadien ben ik ook naar KTM fabriek geweest om demo's mee te geven hiermee.
Het lesgeven met de Auto, Motor (daar valt bromfiets ook onder),dit doe ik met veel overtuiging, en daarbij helpt de kennis van motorrijden zeker aan bij, b.v gevaar herkenning enz.
  Tinus Stroosma

 

                                                 Motor instructeur voor rijopleiding rijbewijs  en motortrainingen 

Mijn Visie is, om "meer" mee te geven dan alleen het auto, motorrijbewijs, of bromfietsrijbewijs dit doe ik om 1op1 les te geven en resultaatgericht tot het behalen van je rijbewijs.
Alle aandacht om het uit te leggen "waar het om gaat". 
Ik verzorg je rijlessen maar verzorg ook een volledig trainingsprogramma voor motorrijders die al jaren zijn/haar rijbewijs hebben. Om het motorrijden, veiliger, leuker, en beter te maken, en de "fun" nog groter wordt, en men veiliger de op weg kan.
Wat kan ik bieden?, de ervaring die ik wil delen, professioneel, persoonlijk aandacht, duidelijk gestructureerd lessen, en betrouwbaar. 

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 Motorreizen
In het verleden als reisbegeleider gewerkt, div motorreizen gedaan, India, Australiƫ, Europa ,enz.
En in mijn vrije tijd doe ook nog iets voor het goede doel, als instructeur voor de begeleidende motorrijders voor Alpdu6.